Bezoek ons op het Firesafety & Security Event!

Op 10 en 11 april 2024 staat Nauta op het Firesafety & Security Event! Het event op het gebied van (brand)beveiliging. Op de beurs tonen wij u onder andere graag onze nieuwste oplossingen op het gebied sleutelbeheer. Het belooft een prachtige mix te worden van nieuwe (digitale) technieken, kennisdeling en netwerken.

Wilt u onze stand graag bezoeken? U kunt ons vinden bij stand D.15.

Wat kunt u zien bij onze stand?

Slim sleutelbeheer

Sleutelbeheer is voor veel organisaties een uitdaging. Er is namelijk niets vervelender dan om belangrijke sleutels te verliezen. Naast veiligheidsrisico’s, gaat het verlies van sleutels vaak gepaard met hoge kosten voor het vervangen van sloten en bovendien blokkeert het de bedrijfsprocessen.

Het kan makkelijker en veiliger met de elektronische sleutelkasten. Met een digitale sleutelkast automatiseert u de in- en uitgifte van sleutels. Dit is tijd en kostenbesparend, verhoogt uw serviceniveau en geeft u 100% inzicht!

 

Naast Nauta Connect zijn er ook andere oplossingen te zien van de Nauta Group:

  • De Batteryguard: voor veilige opslag (en opladen) van uw accu’s en batterijen hebben we de Batteryguard ontwikkeld. Batteryguard houdt een accubrand binnenin de kluis en voorkomt dat de brand overslaat naar je pand.
  • Cilinder- en sleutelservice: waaronder de nieuwe JMA NOMAD sleutelmachine. Een compact ontwerp speciaal gemaakt voor de mobiele sleutelmaker.
  • Kluizenassortiment: op de stand tonen wij u de Salvus Fermo en Filex Security CR sleutelkluizen en inbraak- en brandwerende kluizen van Sistec en Lips.
  • Toegangsbeheer: met een elektronisch toegangssysteem stelt u eenvoudig toegangsrechten in, bent u flexibel en voorkomt u onnodige kosten. Op de stand tonen wij u Iseo Argo; slimme sloten die u beheert met een app.

 

Meer weten over onze innovatieve producten?

Onze specialisten staan u graag te woord.