Elektronische sleutelkluis voor efficiënt sleutelbeheer

Sleutelbeheer vormt voor tal van organisaties een complex vraagstuk. Het verliezen van cruciale sleutels is immers een grote ergernis. Dit brengt niet alleen veiligheidsrisico’s met zich mee, maar het kwijtraken van sleutels leidt ook vaak tot aanzienlijke kosten voor het vervangen van sloten en kan daarnaast de bedrijfsvoering ernstig hinderen.

KeyConductor elektronische sleutelkluis

De elektronische sleutelkast van KeyConductor maakt het mogelijk om het beheer van sleutels volledig te automatiseren. Dankzij de WebManager kunt u nauwkeurig instellen wie toestemming heeft om bepaalde sleutels te lenen en toegang te krijgen tot specifieke ruimtes, voertuigen of kasten. Het sleutelmanagement systeem slaat die gegevens op en laat zien wie welke sleutel in bezit heeft, wanneer die in gebruik is genomen en wanneer de sleutel retour komt.

video-thumbnail

Zelf ervaren hoe eenvoudig onze sleutelkluis elektronisch en WebManager werkt?

Tijd en kostenbesparend

Geen tijdrovende administratieve taken meer

Veiligheid

Bewaak kritische sleutels en voorkom grote gevolgen bij verlies

Registratie

Alle sleutels binnen uw organisatie in kaart brengen en monitoren

100% inzicht

Compleet overzicht van actuele gebeurtenissen, meldingen en rapportages

Integratie met uw IT-omgeving

Koppelbaar met diverse applicaties en alle gangbare toegangscontrolesystemen

Verhoog uw serviceniveau

Maak uitgifte en retournering van sleutels 24/7 beschikbaar

Sleutelbeheer software

Registreren, beheren en rapporteren

Hoeveel sleutels beheert u momenteel? En wie is in het bezit van welke sleutel? Met de WebManager, een webgebaseerde applicatie, kunt u uw gehele sleutelbeheer eenvoudig beheren. Deze applicatie kan door ons in de cloud gehost worden.

Dit betekent dat u geen eigen server hoeft op te zetten; u heeft enkel een webbrowser en een internetverbinding nodig om de applicatie te kunnen gebruiken.

Een open MacBook toont de gebruikersinterface van Nauta Connect's key management software met overzicht van sleuteluitgifte en -inname

Al uw data-systemen met elkaar verbonden

Koppelbaar met uw bestaande software

Maakt uw organisatie gebruik van Facility Management Software of toegangscontrolesystemen en wilt u dat de KeyConductor naadloos aansluit op deze sleutelbeheersoftware om uw bedrijfsvoering verder te automatiseren?

Ons ontwikkelingsteam staat klaar om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Door middel van een API zorgen we voor een integratie van bestaande gegevens, zoals gebruikersinformatie of sleutelgegevens, met de WebManager en uw reeds in gebruik zijnde software.

topdesk
salto
ultimo
lenel
  • Schaalbaar tot duizenden sleutelposities

  • Moeiteloos uit te breiden met extra blades

  • Eenvoudige installatie

  • Proefplaatsing mogelijk

  • Optie voor lease

Liever eerst ervaren zonder sleutelkluis?
Wij bieden ook instapmogelijkheden middels een barcodescanner

Elektronische-sleutelkast-keyconductor

Werking elektronische sleutelkluis

Sleutelbeheer met KeyCop

In het sleutelbeheer systeem worden uw sleutels uitgerust met een KeyCop voorzien van een barcode. Om sleutels te verkrijgen, melden medewerkers zich aan bij de elektronische sleutelkluis met een tag, badge, pincode of vingerafdruk. Na het kiezen van een geautoriseerde sleutel, wordt deze vrijgegeven en wordt de positie van de sleutel verlicht. De pick-to-light functie toont welke KeyCop beschikbaar is en op welke plek de KeyCop teruggezet dient te worden.

Ik wil graag meer informatie ontvangen over de elektronische sleutelkast

Naam(Vereist)
Elektronische-sleutelkast-keyconductor