Slimme uitleenmuur: efficiënt middelenbeheer voor onderwijsinstellingen

Is uw servicebalie druk met het uitgeven en innemen van laptops, fotocamera’s en beamers? Raken deze waardevolle middelen regelmatig zoek, of zijn ze soms defect als ze worden ingeleverd?

Intelligent lockersysteem

De slimme uitleenmuur van Nauta Connect automatiseert de uitgifte en inname van deze middelen. U heeft hierdoor altijd inzicht in waar spullen zich bevinden. Zo bespaart u als onderwijsinstelling kosten en wordt uw servicebalie aanzienlijk minder belast.

Automatische inname en uitgifte via de uitleenmuur

De uitleenmuur van Nauta Connect is meer dan een standaard lockersysteem. Dankzij de integratie met onze gebruiksvriendelijke Connect software is het hele proces van lenen en retourneren namelijk volledig geautomatiseerd. U heeft realtime inzicht in de status en locatie van alle uitgeleende middelen en weet altijd waar uw apparatuur is en in welke staat het zich bevindt.

Bekijk de video hiernaast of lees hier hoe Hogeschool Utrecht de intelligente uitleenmuur gebruikt voor het uitlenen en innemen van materialen.

 

video-thumbnail

Lockers met reserveringsmodule

Eenvoudig reserveren en veilig gebruik

De WebManager software omvat een web-based reserveringsapp waarmee studenten en personeel eenvoudig middelen in de locker kunnen reserveren. Na de reservering ontvangen ze direct een QR-code per mail, waarmee ze toegang krijgen tot de locker om het gereserveerde item op te halen.

  • Gemak van 24/7 reserveren
  • Selfservice
  • Geen wachtrijen
  • Nooit meer misgrijpen
Connect-software-Elektronische-lockers-reserveren

Zelf ervaren hoe eenvoudig onze uitleenmuur werkt?

Tijd- en kostenbesparend

Geen tijdrovende administratieve taken meer

Veiligheid

Monitor welke bedrijfsmiddelen zijn uitgeleend en verminder verlies

100% inzicht

Compleet en actueel overzicht van gebeurtenissen, alerts en rapportages

Integratie met uw IT-omgeving

Toepasbaar op softwaresystemen en alle gangbare toegangcontrolesystemen

Verhoog uw serviceniveau

Maak uw servicedesk 24/7 beschikbaar met de web-based reserveringsapp

Efficiënt

Defecten kunnen direct worden gemeld en mogelijkheid tot direct opladen

Naadloze integratie met uw administratiesysteem

Een belangrijk voordeel van onze uitleenmuur is dat wij uw studentenadministratie of andere facility management systeem koppelen zoals TOPdesk en SURFconext aan onze Connect software. Zo zijn uw gegevens zoals gebruikers en middelen altijd up-to-date hoeft u geen gegevens handmatig in te voeren.

Een uitleenmuur die aan uw wensen voldoet

Onze uitleenmuur is ontworpen om aan uw unieke behoeften te voldoen. De lockers zijn modulair van opbouw en passen wij in grootte en functionaliteit aan naar uw specifieke wensen.

Of u nu interesse heeft in standaard uitleenlockers of units met extra’s zoals oplaadpunten, ledverlichting of transparante deuren, wij leveren een oplossing op maat.

Bedrijfsmiddelen én sleutels in uitleenmuur

Het is ook mogelijk om een elektronische sleutelkast te integreren in de uitleenmuur. Zo kunt u sleutels van bijvoorbeeld leenfietsen en -auto’s automatisch uitgeven en innemen.

Hogeschool Avans maakt al een aantal jaar gebruik van deze zogenaamde slimme combilocker. De uitleenmuur staat inmiddels op vier locaties en wordt mogelijk verder uitgerold om ook academische gebruiksmiddelen beter te gaan beheren.

elektronische-lockers