Registreren, beheren en rapporteren

WebManager beheersoftware

Het kloppende hart van onze oplossingen

De Nauta Connect WebManager is ontwikkeld door ons eigen software development team en wordt gehost vanuit Nederland. Een gebruiksvriendelijke software is namelijk onmisbaar om een optimale werking van onze systemen te garanderen.

De WebManager biedt u de mogelijkheid om bedrijfsmiddelen en sleutels te registreren en beheren. Vervolgens heeft u op ieder gewenst moment inzicht in waar de spullen zich bevinden.

  • Ontwikkeld en gehost in Nederland
  • Web-based applicatie
  • Volledig inzicht en toegang tot rapportages
Vraag een gratis demo aan
Sleutelbeheer-software-bedrijven

Al uw data-systemen met elkaar verbonden

Koppelbaar met uw huidige software

Werkt uw organisatie al met Facility Management Software of een toegangscontrolesysteem en wilt u onze oplossingen feilloos laten integreren met deze software om uw bedrijfsprocessen verder te automatiseren?

Met behulp van een API koppelen we de bestaande gegevens, zoals gebruikers, middelen of sleutels met de WebManager en uw bestaande software. Download voor meer informatie onderstaande whitepaper of neemt contact op voor vrijblijvend advies.

topdesk
salto
ultimo
lenel

Microsoft Azure Cloud

Geen eigen server en serverbeheer

Wij bieden de mogelijkheid om de Nauta Connect WebManager te hosten in een Microsoft Azure Cloud omgeving. U hoeft dus geen eigen server in te richten en heeft alleen een webbrowser en internetverbinding nodig om de applicatie te gebruiken.

  • 99,99% bereikbaarheid en beschikbaarheid
  • 24/7 monitoring en back-up inclusief noodherstel
  • Eenvoudige service en support mogelijk

Gegevensbescherming (AVG)

Bij het gebruik van een cloudoplossing is gegevensveiligheid belangrijk. Daarom kiezen wij voor Cloud providers die voldoen aan de AVG-richtlijnen en beveiligingsnormen. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw gegevens worden beschermd.

microsoft-azure-cloud

Onze ontwikkelaars denken met u mee

Snel schakelen, ook op afstand

Voordat we aan de slag gaan, maken we eerst een gedetailleerde inventarisatie van uw huidige bedrijfssoftware. Tijdens het gehele proces hebben we nauw contact met elkaar, zo kunnen we snel schakelen en bijsturen wanneer nodig.

Ook nadat de oplossing door ons is geïnstalleerd, kunt u blijven rekenen op onze support. Wij helpen u als bedrijf de processen te stroomlijnen, geven de medewerkers overzicht en versimpelen de workflow. Wilt u eerst sparren over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Software-team