Slimme uitleenmuur voor onderwijsinstellingen

Binnen onderwijsinstellingen brengt het uitlenen van bedrijfsmiddelen zoals laptops, fotocamera’s, beamers en zelfs sleutels voor leenfietsen de nodige organisatie met zich mee.

Zeker voor de servicebalie is het beheren en administreren van deze middelen een tijdrovende klus. Denk aan het reserveren, retourneren of monitoren waar het is gebleven en wat als een item defect retour komt? Dit proces zorgt vaak voor directe en indirecte kosten, maar ook tijdrovende administratieve taken.

Het intelligente lockersysteem

Herkent u deze problematiek binnen uw onderwijsinstelling en bent u op zoek naar de juiste oplossing? Wij bieden verschillende oplossingen aan op het gebied van bedrijfsmiddelen beheer.

video-thumbnail

Automatische inname en uitgifte via de uitleenmuur

Nauta Connect biedt daar een oplossing voor, met de focus op het vergroten van gemak en service. Onze elektronische locker automatiseert het uitleenproces op een efficiënte en veilige manier. Het bespaart veel handelingen en ontzorgt daarmee de servicebalie.

Realtime inzicht in waar wat is gebleven

Dankzij de integratie met onze gebruiksvriendelijke Connect software, is het hele proces van lenen en retourneren volledig geautomatiseerd. Het systeem biedt realtime inzicht in de status en locatie van alle uitgeleende middelen.  Zo weet u altijd waar uw apparatuur is en in welke staat het zich bevindt.

Koppeling met uw administratiesysteem

Een van de grootste voordelen van onze uitleenmuur is de mogelijkheid om deze te koppelen aan uw studentenadministratie of facility management systeem, zoals SURFconext en TOPdesk. Dit zorgt ervoor dat uw gegevens altijd actueel zijn zonder dat u handmatig gegevens hoeft in te voeren.

Eenvoudig reserveren en veilig gebruik

Onze Connect software biedt een web-based reserveringsapp waarmee middelen eenvoudig gereserveerd kunnen worden. Gebruikers ontvangen na reservering direct een QR-code per mail, waarmee ze toegang krijgen tot de locker om het gereserveerde item op te halen. Dit systeem biedt tal van voordelen, waaronder het gemak van 24/7 reserveren, selfservice, geen wachtrijen, en nooit meer misgrijpen.

 

 

Lockers met reserveringsmodule
Online reserveren via reserveringsapp

Maak van uw lockersysteem een intelligente uitleenmuur. Met een webbased reserveringsapp kunnen gebruikers eenvoudig en veilig de gewenste middelen reserveren en vervolgens ophalen met de ontvangen QR-code. Onder meer Hogeschool Utrecht maakt gebruikt van deze reserveringsmodule.

  • Online reserveren via app
  • 24/7 servicedesk
  • Directe koppeling met platform als TOPdesk mogelijk
Connect-software-Elektronische-lockers-reserveren

Een uitleenmuur die aan uw wensen voldoet

Onze uitleenmuur is modulair ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu interesse heeft in standaard uitleenlockers of units met extra’s zoals oplaadpunten, ledverlichting, of transparante deuren, wij bieden een oplossing op maat.

CombiLocker 

Het is ook mogelijk om een elektronische sleutelkast te integreren in de uitleenmuur voor het automatisch uitgeven en innemen van sleutels van bijvoorbeeld leenfietsen en -auto’s. Hogeschool Utrecht maakt al succesvol gebruik van deze slimme CombiLocker.

 

 

Neem contact op voor advies op maat

Bent u benieuwd hoe de uitleenmuur van Nauta Connect het middelenbeheer op uw school kan optimaliseren? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies. Wij staan klaar om uw onderwijsinstelling te adviseren en te voorzien van een uitleenmuursysteem dat niet alleen kostenefficiënt is, maar ook de kwaliteit van uw dienstverlening naar een hoger niveau tilt.

Neem contact met ons op