Maak kennis met ons bedrijf

Bij Nauta Connect bieden wij slimme oplossingen voor de uitgifte en beheer van sleutels en bedrijfsmiddelen door middel van onze elektronische sleutelkasten en lockers. Onze producten zijn naadloos geïntegreerd met onze Connect software. De Connect software is zelf ontwikkeld en vormt het kloppende hart van onze oplossingen.

Wij helpen onze klanten met het digitaliseren, optimaliseren en beheren van bedrijfsprocessen op het gebied van key en asset management. Wij koppelen onze software op uw bestaande IT-omgeving en niet andersom.

Eigen ontwikkelteam

Ons Nederlandse ontwikkelteam is in staat om snel te schakelen en efficiënt te werken. Onze teamleden zijn jong, creatief en denken actief mee. Ze gaan graag de uitdaging aan om complexe problemen binnen organisaties op te lossen, waarbij onze elektronische sleutelkasten en lockers in combinatie met de slimme software een belangrijke rol spelen.

Onze kernwaarden

Oplossingsgericht

We helpen onze klanten met het optimaliseren en beheren van werkprocessen en IT-omgevingen.

Deskundig

Ons team heeft veel praktische kennis van bedrijfsprocessen in uiteenlopende marktsegmenten.

Partner

We houden van persoonlijk contact en staan graag voor u klaar. Ook als het gaat om onderhoud en storingen.

Maak kennis met ons team

Wij werken dagelijks met een groep enthousiaste collega’s aan slimme oplossingen met allemaal één gezamenlijk doel en dat is onze klant helpen bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Marjolein Hof - Van Gens

Accountmanager

Het behandelen van aanvragen en het geven van passend advies valt onder mijn takenpakket. Als eerste stap gaan we op onderzoek uit waar de behoefte ligt in een organisatie en hoe het vraagstuk rond beheer van sleutel- of bedrijfsmiddelen is vormgegeven, immers geen enkel bedrijf of situatie is exact hetzelfde.
Gerben Hillebrand

Teamleider Technisch Consultants

Vanuit mijn functie kom ik in aanraking met alle afdelingen die een bijdrage leveren aan onze systemen. Van software ontwikkeling tot assemblage, en van het sales traject tot aan implementatie bij een eindgebruiker. Naast reguliere projecten vervul ik ook een rol in specials projects en de uitwerking hiervan.
Faysal el Bouaiadi

CSO - Chief Software Officer

Als Chief Software Officer bij Nauta Connect stuur ik ons softwareteam aan en transformeer ik zakelijke uitdagingen in technische oplossingen. Ik ben de drijvende kracht achter CTAM, ons innovatieve platform, en mijn deur staat altijd open voor mijn team. Als lid van het directieteam draag ik bij aan strategische beslissingen. Bij Nauta Connect verleggen we elke dag grenzen, samen.
Sam Jansen

Software Developer

Samen met een team van collega's bedenk en realiseer ik softwareoplossingen. De taken variëren van uitbreidingen tot uitzoeken. Ik voer de taken uit en test de resultaten. Nauta Connect is een fantastische plek om te werken. Het is een omgeving waarin teamwork centraal staat en waar iedereen elkaar ondersteunt.
Lieuwe Visser

Software Developer

Ik ben Software Developer en verantwoordelijk voor het opleveren van kwalitatief goede software oplossingen. Dat doen we binnen een fijn en hecht team. Tijdens de code reviews bij software-aanpassingen kijken we altijd kritisch met elkaars werk mee. Door de eerlijke feedback die je dan krijgt en geeft, blijven we continu leren en onszelf verbeteren. Verder hebben we een grote vrijheid in hoe we de producten vormgeven.
Adam el Khalki

Tech Lead

Als Tech Lead vertaal ik technische visies naar concrete strategieën en actieplannen. Mijn focus ligt op het leveren van innovatieve, schaalbare software die naadloos aansluit bij de behoeften van onze klanten. Het aanpakken van complexe vraagstukken en het bieden van efficiënte oplossingen is mijn specialiteit. Met mijn technische expertise zorg ik ervoor dat Nauta Connect toonaangevend blijft op het gebied van softwareontwikkeling.
Ronaldo van Dam

Technisch Consultant

Ik implementeer software bij onze klanten en ben hun eerste aanspreekpunt. Ik help ze met alle vragen die ze hebben over onze hardware of software. Dat doe ik samen met ons enthousiaste en gedreven ontwikkelingsteam. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten zo goed mogelijk worden ondersteund en hun technische uitdagingen snel en efficiënt worden opgelost.

Onderdeel van de Nauta Group

Fabrikant van beveiligingsproducten

Nauta Connect is onderdeel van de Nauta Group, één van Europa’s meest complete distributeurs als het gaat om brand- en inbraakwerende kluizen, slimme opbergmiddelen en hang- en sluitwerk oplossingen.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website of bezoek eens ons Training & Experience Center in Barneveld. Hier kunt u ook onze elektronische sleutelkasten en lockers bekijken.

kluizen-opbergmiddelen

Vertrouwd en gebruikt door 350+ organisaties wereldwijd

logo gazelle
logo loomis
logo movenpick
rijksoverheid-logo
logo jaguar landrover
logo cts group
logo g4s
logo bmw
logo eindhoven
logo-gemeentegouda
logo arvato
logo schiphol airport
logo-zorgspectrum
logo-hogeschoolutrecht
logo-hartekampgroep
logo-gemeenteutrecht
logo-brinks
logo-avanshogeschool