Sleutelbeheer in de facilitaire dienst

In (bijna) elk bedrijf speelt de facilitaire dienst een grote rol. Zij zorgen ervoor dat iedereen kan werken in een veilige, schone en goed georganiseerde omgeving. Voor sommige werkzaamheden wordt er werk uitbesteed aan andere werknemers of zelfs bedrijven. De facilitaire dienst moet in zulke gevallen zorgen dat de bevoegden bij de benodigde spullen en ruimtes kunnen. Goed sleutelbeheer is hierin een essentieel onderdeel.

Sleutel- en bedrijfsmiddelenbeheer

Ervaart u deze uitdaging binnen uw bedrijf en bent u op zoek naar de juiste oplossing? Wij bieden verschillende mogelijkheden aan voor sleutel- en bedrijfsmiddelenbeheer.

De uitdaging van sleutelbeheer

Er is niets vervelender dan een (service)monteur die in een urgente situatie, zoals een lekkage of elektriciteitsprobleem niet in de bevoegde ruimte kan. Het verlenen van toegang tot serviceruimtes dient in zo’n situatie uitsluitend verleend te worden aan de monteur op tijdelijke basis. Voor de facilitaire medewerker neemt dit de nodige organisatie met zich mee.

Elektronische sleutelkast: KeyConductor

De KeyConductor sleutelkast biedt een innovatie oplossing voor sleutelbeheer in de facilitaire dienst. Met een elektronische sleutelkast automatiseert u de in- en uitgifte van sleutels. Met de Connect Software bepaalt u wie welke sleutel mag lenen en wel of geen toegang heeft tot bepaalde ruimtes of kasten. Zo kunnen gebruikers zelf de sleutels ophalen en retourneren. Er is nauwelijks administratie nodig en de facilitaire dienst weet waar sleutels zich bevinden, wie de sleutels in bezit heeft en wanneer de sleutels retour komen. Dit verlaagt de werkdruk voorde facilitaire dienst.

Manage uw complete sleutelbeheer

Met de Connect software managet u uw complete sleutelbeheer. U hoeft geen eigen server in te richten en heeft alleen een webbrowser en internetverbinding nodig om de applicatie te gebruiken. De KeyConductor kunt u feilloos laten integreren met onder andere Facility Management Software of een toegangscontrolesysteem.

Om de bedrijfsprocessen te stroomlijnen helpt ons teams van ontwikkelaars u hier graag bij. Wij koppelen de bestaande gegevens voor u, zoals gebruikers of sleutels met de Connect software en uw bestaande software.

  • Schaalbaar tot duizenden sleutelposities

  • Moeiteloos uit te breiden met extra blades

  • Eenvoudige installatie

  • Proefplaatsing mogelijk

  • Optie voor lease

Liever eerst ervaren zonder sleutelkast?
Wij bieden ook instapmogelijkheden middels een barcodescanner

Elektronische-sleutelkast-keyconductor

Sleutelbeheer met KeyCop

Voor elektronisch sleutelbeheer met de KeyConductor worden uw sleutels voorzien van een KeyCop met barcode. Door een tag, badge, code of vingerafdruk te scannen neem je de KeyConductor in gebruik. Na het kiezen van een sleutel wordt deze ontgrendeld en licht de sleutelpositie op. De pick-to-light functionaliteit geeft aan welke KeyCop vrij komt en op welke positie de KeyCop teruggeplaatst moet worden.

Meer weten over onze oplossingen?

Bent u benieuwd hoe de KeyConductor het sleutelbeheer binnen uw bedrijf kan optimaliseren? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend advies. Wij bieden ook oplossingen voor het automatisch beheer van bedrijfsmiddelen in elektronische lockers die functioneren als uitleenmuur. We vertellen u er graag alles over!

Neem contact met ons op