Connect software: het kloppende hart van onze oplossingen

Heeft u ook zoveel moeite met het beheren van sleutels of bedrijfsmiddelen zoals laptops, scanners of portofoons? Raken deze waardevolle items regelmatig zoek? Dan zijn onze elektronische sleutelkasten en slimme lockers, in combinatie met de geavanceerde Connect software, de oplossing voor u. Zo heeft u altijd en overal inzicht in waar uw sleutels en bedrijfsmiddelen zich bevinden.

Altijd inzicht en controle

Met de oplossingen van Nauta Connect regelt u de uitgifte en inname van bedrijfsmiddelen en sleutels geheel automatisch, zonder tussenkomst van uw servicebalie. Daarbij biedt de Connect software u realtime inzicht in de locatie van uw middelen. Zo bespaart u niet alleen tijd en kosten, maar ontlast u ook uw servicebalie van tijdrovende administratieve taken.

Connect software overzicht van wie welke sleutels en bedrijfsmiddelen hebben geleend

Naadloze integratie met uw systeem

Werkt uw organisatie al met facility management software of een toegangscontrolesysteem? Wij zorgen voor een vlekkeloze koppeling met de Connect software. Zo blijft u in uw vertrouwde omgeving werken en hoeft u geen gegevens handmatig in te voeren.

Wij hebben ruime ervaring met de integratie van alle gangbare systemen zoals TOPdesk, SALTO, SURFconext, ADconnect. Staat uw oplossing hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Bestaande toegangspas

De Connect software is geschikt voor elke organisatiegrootte. We bieden verschillende mogelijkheden aan om uw gegevens zoals gebruikers, toegangspassen, status, rechten, etc. te integreren. Onze specialisten adviseren u graag over de optimale integratie voor uw situatie.

topdesk
salto
Connect software integreert met IFS Ultimo
Connect software integreert met Lenel S2
Connect software integreert met SURFconext
Connect software integreert met ADconnect

Uitgebreide reserveringsmogelijkheden

Onze Connect software omvat een reserveringsmodule waarmee gebruikers eenvoudig middelen in de locker kunnen reserveren. Via een web-based app reserveren gebruikers het item dat ze willen lenen. Direct daarna ontvangen ze een QR-code per mail waarmee ze de locker kunnen openen om het gereserveerde item op te halen.

Lees hoe Hogeschool Utrecht de intelligente uitleenmuur met reserveringssysteem gebruikt voor het uitlenen en innemen van materialen.

Connect-software-Elektronische-lockers-reserveren

Items retourneren en defect melden

Gebruikers retourneren geleende items in de locker eenvoudig via hetzelfde reserveringssysteem. Mocht een item defect raken, dan biedt ons systeem ook de mogelijkheid om dit direct te melden via het display van de locker. De ICT- of Facility-afdeling ontvangt dan onmiddellijk een melding om actie te ondernemen. Tegelijkertijd kan de gebruiker een vervangend artikel uit een ander lockervak halen, waardoor het proces van vervangen en omwisselen efficiënt verloopt.

Lees verder hoe de Nationale Politie intelligente lockers inzet voor het vervangen, omwisselen en het oplossen van defecten met portofoons.

Persoonlijk gebruikersportaal

Kiest u voor de reserveringsmodule, dan krijgt u een eigen gebruikersportaal, volledig geïntegreerd in uw eigen digitale omgeving.

Dit betekent dat gebruikers in hun vertrouwde omgeving blijven werken en met slechts een paar klikken toegang hebben tot het reserveringssysteem. Dankzij de single sign-on functionaliteit zijn zij bovendien automatisch ingelogd en kunnen ze direct materialen reserveren.

Het portaal voeren we optioneel uit met uw eigen logo en huisstijl, zodat het herkenbaar en vertrouwd aanvoelt voor alle gebruikers.

Microsoft Azure Cloud

Geen eigen server en serverbeheer

Wij bieden de mogelijkheid om de Nauta Connect WebManager te hosten in een Microsoft Azure Cloud omgeving. U hoeft dus geen eigen server in te richten en heeft alleen een webbrowser en internetverbinding nodig om de applicatie te gebruiken.

  • 99,99% bereikbaarheid en beschikbaarheid
  • 24/7 monitoring en back-up inclusief noodherstel
  • Eenvoudige service en support mogelijk

Gegevensbescherming (AVG)

Bij het gebruik van een cloudoplossing is gegevensveiligheid belangrijk. Daarom kiezen wij voor Cloud providers die voldoen aan de AVG-richtlijnen en beveiligingsnormen. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw gegevens worden beschermd.

connect-software-gehost in-microsoft-azure-cloud

Onze ontwikkelaars denken met u mee

Snel schakelen, ook op afstand

Voordat we aan de slag gaan, maken we eerst een gedetailleerde inventarisatie van uw huidige bedrijfssoftware. Tijdens het gehele proces hebben we nauw contact met elkaar, zo kunnen we snel schakelen en bijsturen wanneer nodig.

Ook nadat de oplossing door ons is geïnstalleerd, kunt u blijven rekenen op onze support. Wij helpen u als bedrijf de processen te stroomlijnen, geven de medewerkers overzicht en versimpelen de workflow. Wilt u eerst sparren over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ontwikkelaars van Nauta Connect aan het werk met Connect software