De slimme 'uitleenmuur' met elektronische lockers

Met de elektronische lockers van CapLocker beheert u bedrijfsmiddelen op een efficiënte en veilige manier. Het intelligente lockersysteem maakt het uitlenen van bedrijfsmiddelen zoals bijvoorbeeld laptops, scanners of portofoons eenvoudig en overzichtelijk voor zowel beheerders als gebruikers. Met de Connect software automatiseert u het uitgeven en retour brengen van spullen. Daarmee bespaart u kosten en bent u niet langer eindeloos veel uren kwijt aan administratieve taken.

Intelligent lockersysteem

Het lockersysteem is verkrijgbaar in verschillende formaten en modules en kunt u bovendien ook inzetten als uitleenmuur inclusief reserveringsplatform.

video-thumbnail

Zelf ervaren hoe eenvoudig onze elektronische locker en Connect software werkt?

Tijd- en kostenbesparend

Geen tijdrovende administratieve taken meer

Veiligheid

Monitor welke bedrijfsmiddelen zijn uitgeleend en verminder verlies

100% inzicht

Compleet en actueel overzicht van gebeurtenissen, alerts en rapportages

Integratie met uw IT-omgeving

Toepasbaar op softwaresystemen en alle gangbare toegangcontrolesystemen

Verhoog uw serviceniveau

Maak uw servicedesk 24/7 beschikbaar met de web-based reserveringsapp

Efficiënt

Defecten kunnen direct worden gemeld en mogelijkheid tot direct opladen

Connect software

Registreren, beheren en rapporteren

Met de Connect software maakt u het uitlenen van bedrijfsmiddelen overzichtelijk en minder tijdrovend. U bepaalt wie, wat, waar en wanneer bedrijfsmiddelen in of uit de CapLocker gehaald of teruggeplaatst mogen worden. De Connect software biedt u op ieder gewenst moment inzicht in waar bedrijfsmiddelen of sleutels zich bevinden.

Elektronische-lockers-uitlenen

Al uw data-systemen met elkaar verbonden

Koppelbaar met uw huidige software

Werkt uw organisatie al met Facility Management Software of een toegangscontrolesysteem en wilt u de elektronische locker van Caplocker feilloos laten integreren met deze software om uw bedrijfsprocessen verder te automatiseren?

Ons team van ontwikkelaars helpt u graag de bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Met behulp van een API koppelen we de bestaande gegevens, zoals gebruikers, middelen of sleutels met de Connect software en uw systeem.

topdesk
salto
ultimo
lenel

Lockers met reserveringsmodule

Online reserveren via reserveringsapp

Maak van uw lockersysteem een intelligente uitleenmuur. Met een webbased reserveringsapp kunnen gebruikers eenvoudig en veilig de gewenste middelen reserveren en vervolgens ophalen met de ontvangen QR-code. Onder meer Hogeschool Utrecht maakt gebruikt van deze reserveringsmodule.

  • Online reserveren via app
  • 24/7 servicedesk
  • Directe koppeling met platform als TOPdesk mogelijk
Connect-software-Elektronische-lockers-reserveren

Stel zelf uw elektronische lockers samen

Keuze uit verschillende modules en afmetingen

De uitleenmuur met elektronische lockers is modulair op te bouwen, zodat deze ook voor uw organisatie op maat te verkrijgen is. U kunt het intelligente lockersysteem naar eigen smaak inrichten. Naast de keuze uit diverse RAL kleuren, kunt u kiezen voor oplaadpunten, LED verlichting of transparante deuren.

CombiLocker

Naast veilige opslag van bedrijfsmiddelen is het ook mogelijk om sleutels te beheren in de Caplocker. Deze sleutelposities worden geïntegreerd in het lockersysteem.

elektronische-lockers