Efficiënt sleutelbeheer bij Land Rover Metropool Noord

Metropool Noord is de grootste en nagelnieuwe Jaguar Land Rover vestiging in Antwerpen. Voor Metropool Noord gold wat voor veel verdelers en wagenparken geldt: het registreren en beheren van sleutels is een uitdaging. Dit leidt regelmatig tot verstoring van werkprocessen. De oplossing voor deze uitdaging heeft Metropool Noord gevonden in een elektronisch sleutelkast – de open KeyConductor.

Behoefte aan efficiënt sleutelbeheer en elektronische sleutelkast

Als Jaguar Land Rover verdeler, beschikt Metropool Noord over tientallen sleutels; die van tweedehandswagens, demo wagens en nieuwe wagens. De zoektocht naar de juiste sleutel bij de juiste wagen bracht voorheen onnodig tijdverlies met zich mee. Via een positieve referentie van een andere verdeler binnen de Jorssen Groep, heeft Metropool Noord de verhuizing aangegrepen als het perfecte moment om de inname en uitgifte van sleutels te structureren en registeren. Wat zijn de ervaringen met de nieuwe sleutelbeheer oplossing van Nauta Connect? Een gesprek met Philip Jacobs, Product Genius & Handover Specialist bij de Jaguar Land Rover.

Dankzij Nauta Connect zijn sleutels veilig opgeborgen en kan er exact worden nagegaan waar en wanneer sleutels van hand tot hand zijn overgegaan

KeyConductor: Nooit meer zoeken naar sleutels

Philip Jacobs “Alle sleutels hingen aan metalen haakjes die vrij toegankelijk waren voor iedereen. Omdat er geen registratie of controle was op wie welke sleutels wanneer had meegenomen, kostte ons dit dagelijks onnodig veel zoekuren.” De oplossing voor deze uitdaging heeft Metropool Noord gevonden in een open KeyConductor van Nauta Connect. Met dit sleutelbeheersysteem worden sleutels veilig opgeborgen en kan er exact worden nagegaan wie, wat, waar en wanneer sleutels van hand tot hand zijn overgegaan. De elektronische sleutelkast heeft 84 actieve posities, biedt de mogelijkheid tot uitbreiding en heeft een vervangbare U-hasp. De personeelsleden hebben toegang tot de sleutels met hun persoonlijke personeelsbadge.

 

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van dit sleutelbeheersysteem? Wij vertellen u graag meer over onze oplossingen.

Inzicht in laatste gebruiker zonder software te raadplegen

De KeyConductor wordt gebruikt om de sleutels van nieuwe wagens te beheren en registreren. Die sleutels zijn voorzien van zogeheten KeyCops, intelligente sleutelringen met barcode en RFID waardoor zij geïdentificeerd en verwerkt kunnen worden.

Investering snel terugverdiend

“De investering van de KeyConductor verdient zichzelf snel terug”, aldus Jacobs. “Met ons nieuwe sleutelbeheersysteem besparen wij direct op kosten. Verder wordt het zoeken volledig vermeden. Dat zijn ook enkele uren per maand. Al met al heeft KeyConductor ons een vlotte werking bezorgd voor onze nieuwe wagens. Daarbij is de samenwerking met Nauta Connect top verlopen. Zij zijn een vlotte en betrouwbare specialist.”

Ik wil graag meer informatie ontvangen over de elektronische sleutelkast

Naam(Vereist)
keyconductor-sleutelmanagement