Nauta Group viert 60-jarig bestaan

Nauta Group 60 jaar

Maandag 6 november was een dag om nooit te vergeten! We vierden het indrukwekkende 60-jarige bestaan van Nauta Group, omringd door onze gewaardeerde relaties. Samen hebben we het glas geheven op de bereikte mijlpalen en behaalde successen.

Kon u er niet bij zijn, of wilt u nog even nagenieten? Bekijken dan de aftermovie!

 

Workshop ChatGPT met onze eigen Faysal!

Ook organiseerden we interessante workshops met deskundige sprekers die uiteenlopende thema’s rondom het ondernemerschap toelichten. Onze eigen CSO Fasyal el Bouaiadi hield een workshop over hoe je ChatGPT voor je kunt laten werken.

 

Boeiende presentatie door Mark Tuitert

Een onvergetelijk moment van de avond was de boeiende lezing van Mark Tuitert in de hoofdzaal van het theater. Hij deelde zijn reis naar Olympische glorie en de persoonlijke hindernissen die hij heeft moeten overwinnen om dit te realiseren. Een fascinerend verhaal over vastberadenheid met een duidelijk link naar ondernemerschap, wat het extra inspirerend maakte.

 

Bedankt!

Hartelijk dank aan iedereen die de tijd heeft genomen om deze speciale gelegenheid met ons te delen. Jullie aanwezigheid was de kers op de taart van deze gedenkwaardige dag. We kijken uit naar de komende 60 jaar, gevuld met innovatie, succes en voortdurende samenwerking!

 

 

 

 

 

Meer weten over onze innovatieve producten?

Onze specialisten staan u graag te woord.