Diversiteit en dynamiek binnen het ontwikkelingsteam van Nauta Connect

Diversiteit en dynamiek binnen het ontwikkelingsteam van Nauta Connect

Het software-ontwikkelteam van Nauta Connect is een mooie mix van jong en oud, van ervaren en beginnende ontwikkelaars en talenten van over de hele wereld. We stellen graag ons developers-team aan u voor!

 

Dynamiek binnen het team

Ons team bestaat uit jongere en oudere teamleden. We hebben aan de ene kant een senior die niet alleen senior in functie maar ook in leeftijd is, en aan de andere kant ontwikkelaars die allen twintigers zijn.

De senior heeft een schat aan ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven, terwijl de jongere ontwikkelaars juiste nieuwe inzichten en kennis vanuit hun studie meenemen. Deze wisselwerking tussen ervaring en nieuwe inzichten zorgt voor een enorme dynamiek binnen het team.

 

Talenten van over de hele wereld

Maar de diversiteit stopt hier niet. Onlangs hebben we ook stagiaires uit Oeganda en de Filipijnen toegevoegd aan ons team.

Een bijzonder verhaal is dat van Fely, de eerste vrouwelijke stagiaire bij Nauta Connect. In de Filipijnen was ze nanny maar had ze ook een ICT-studie gedaan. Toen ze naar Nederland kwam, wilde ze haar passie voor ICT opnieuw ontdekken. Nu is ze hard op weg om een junior full stack developer te worden in het team van Nauta Connect.

Faysal el Bouaiadi, CSO en teamleider, vat het mooi samen: “Het leukste gedeelte van mijn functie is het begeleiden van mijn team, en het zoveel mogelijk divers proberen te maken. Want ik geloof dat als je verschillende mensen hebt van verschillende steden, religies, noem maar op, en je brengt ze bij elkaar, binnen een dezelfde sector, dus binnen software development, dan krijg je heel verschillende perspectieven.”

 

Creatieve oplossingen voor complexe ideeën

Deze verschillende perspectieven zijn precies wat het team zo sterk maakt. Elk lid brengt zijn eigen culturele inzichten mee, wat leidt tot creatieve oplossingen voor complexe problemen. Waar de één een traditionele aanpak ziet, komt de ander met een vernieuwende invalshoek. Deze combinatie van frisse ideeën en jarenlange ervaring zorgt voor een dynamische werkomgeving waarin innovatie en groei centraal staan.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de gezichten achter ons team? Lees dan verder op de pagina Maak kennis met ons team waar onze teamleden zich persoonlijk voorstellen.

Wilt u meer weten over onze innovatieve oplossingen? Neem dan contact op met ons!

 

Enthousiast geworden?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Ben je enthousiast geworden over ons bedrijf? Laat ons dan via een open sollicitatie weten waar je naar op zoek bent.