De Keycop: het fundament van het sleutelbeheersysteem

De verschillende KeyCop uitvoeringen

Bij elektronisch sleutelbeheer met de KeyConductor worden uw sleutels voorzien van een KeyCop. Dit is een vergrendelde sleutelhouder, waaraan u één of meer sleutels bevestigt. De elektronische sleutelkast werkt op basis van de KeyCop en is daarmee een essentieel onderdeel/het fundament in het sleutelbeheersysteem. Er zijn vier uitvoeringen van de KeyCop verkrijgbaar die we hieronder beschrijven:

  • Kabel
  • Omega hasp
  • Thin-hasp
  • U-hasp

 

Kabel

De kabel is tevens een compacte versie, geschikt voor grote hoeveelheden sleutels. Deze versie is niet los te maken met een tang. Mocht je een sleutel willen vervangen, dan moet de kabel losgeknipt worden en aan nieuwe KeyCop gehangen worden.

Omega-hasp

Wilt u meerdere sleutels aan een KeyCop hangen? De omega-hasp is groter dan de u-hasp en daarom geschikt voor grotere sleutelbossen. Deze uitvoering is ook vervangbaar, door met een tang de hasp los te maken.

Thin-hasp

Wilt u meerdere sleutels aan een KeyCop hangen? De omega-hasp is groter dan de u-hasp en daarom geschikt voor grotere sleutelbossen. Deze uitvoering is ook vervangbaar, door met een tang de hasp los te maken.

U-hasp

De u-hasp is een compacte versie, voor enkele (1 of 2) sleutels. Deze uitvoering is ideaal wanneer er met de leensleutel één specifiek middel wordt uitgeleend, zoals een fiets. Of wanneer uw sleutelplan zo ingericht is, dat u met één sleutel meerdere ruimtes kan openen. Zo heeft de gebruiker maar één sleutel nodig en heeft diegene geen last van een grote sleutelbos. Mocht u sleutels willen vervangen, dan is dit mogelijk door de hasp met een speciale tang los te maken.

Sleutelbeheer met KeyCop

Elke KeyCop heeft een unieke barcode en leesbaarnummer. Hierdoor is registratie eenvoudig zonder extra labels te realiseren. Zo kunt u het voor de beheerder, maar ook een gebruiker zo gemakkelijk mogelijk maken. Met de Connect Software kunnen de bevoegdheden per gebruiker/functie worden ingevoerd, zoals welke sleutel uitgeleend mag worden.

Je gebruikt de sleutelkast door in te loggen met een tag, badge, code of vingerafdruk. Na het selecteren van een sleutel wordt deze ontgrendeld en licht de sleutelpositie op. De pick-to-light functionaliteit geeft aan welke KeyCop vrij komt en op welke positie de KeyCop teruggeplaatst moet worden.

Beschikbare kleuren  

Om uw sleutelbeheersysteem niet alleen functioneel maar ook visueel aantrekkelijk te maken, bieden wij de KeyCops aan in diverse kleuren. De KeyCops zijn verkrijgbaar in het wit, geel, rood, groen en blauw. Kies de kleur die het beste aansluit bij uw organisatie of gebruik de kleuren om verschillende afdelingen of sleuteltypen te onderscheiden.


De KeyCop maakt simpel en doeltreffend sleutelbeheer mogelijk

Liever eerst ervaren zonder sleutelkast? Wij bieden instapmogelijkheden middels een barcodescanner. Deze oplossing is erg toegankelijk voor bijvoorbeeld een baliemedewerker die enkele sleutels in beheer heeft.