Politie Turnhout verhoogt veiligheid en efficiëntie met sleutelbeheer

De Politie Regio Turnhout is een ambitieus en toonaangevend korps met activiteiten verspreid over 7 gemeentes: Turnhout, Baarle-Hertog, Beerse, Kasterlee, Lille, Oud-Turnhout en Vosselaar. Met een totaal van 255 medewerkers wordt de veiligheid en service gegarandeerd voor de 117000 inwoners.

Om veiligheid en efficiënte te verhogen, staat de inzet van slimme technologie hoog in het vaandel. Sinds enkele jaren maakt het Turnhoutse korps gebruik van een elektronische sleutelkast. Het geautomatiseerde sleutelbeheer wordt gebruikt voor sleutels van voertuigen, fietsen, technische ruimtes en de wapenkamer. Deze kast was aan vervanging toe, waarop het korps op zoek ging naar een sleutelkast van de volgende generatie.

De oplossing van Nauta Connect biedt tal van voordelen

Gebruiksvriendelijke sleutelkast software

De keuze viel op Nauta Connect met de KeyConductor en de gebruiksvriendelijke Connect software. Als specialist in beveiliging, bewaking en geldtransport, was dit voor Politie Regio Turnhout een optimale keuze. “De oplossing van Nauta Connect biedt ons tal van voordelen”, zo weet syteembeheerder Bert Keersmaekers te vertellen.

De Keyconductor is een robuuste en flexibele oplossing. Met vlotte toegang, zonder deur en toch veilig vergrendeld. “De toegang via de Mifare personeelsbadge was in een vingerknip geregeld. Verder is de gebruiksvriendelijkheid van de software een grote meerwaarde en een stap vooruit”, zegt Keersmaekers.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de KeyConductor? Wij vertellen u graag meer over onze oplossingen.

Geschikt voor intensief gebruik

De oplossing wordt zeer intensief gebruikt, waarbij veiligheid en efficiëntie voorop staan.. “Nauta Connect biedt ons een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, waarbij de service en support uitstekend verloopt” voegt Bert Keersmaekers er nog aan toe. “Zo kunnen we in de toekomst vlot uitbreiden voor extra sleutels of beheer van radio’s of andere essentiële politiemiddelen.”

Ik wil graag meer informatie ontvangen over de elektronische sleutelkast

Naam(Vereist)
keyconductor-sleutelmanagement