Sleutelmanagement onderdeel van het nieuwe werken bij Voka Oost-Vlaanderen

Als grootste ondernemersvereniging van Vlaanderen, speelt Voka een belangrijk rol in het landschap van bedrijven en professionele organisaties. In de eerste plaats behartigt Voka de belangen van de ondernemer, zorgt zij voor opleidingen en verbindt ondernemers via een sterk netwerk. Verder speelt ze een voortrekkersrol in nieuwe dynamieken zoals duurzaamheid, digitalisering en het nieuwe werken.

Sleutelmanagement

In het kader van het nieuwe of hybride werken, heeft Voka Oost-Vlaanderen de ambitie om het beheer van sleutels en bedrijfsmiddelen optimaal te organiseren. Hiervoor heeft ze de handen in elkaar geslagen met Nauta Connect, een specialist op dit vlak.
Tot voor kort werden bedrijfsmiddelen zoals laptops, digitale camera’s, beamers en Jabra speakers manueel uitgeleend aan medewerkers. De administratie hiervan was tijdrovend, verliep niet altijd vlekkeloos met zekere graad aan verlies van dure toestellen. Bovendien was het noodzakelijk om steeds iemand op kantoor te hebben. Door onregelmatige aanwezigheid op kantoor was dit niet evident.

Na enkele maanden zijn gebruikers en beheerders zeer enthousiast over deze oplossing. Het is vlot in gebruik en de traceerbaarheid is optimaal.

Sleutelbeheer software

Voka Oost-Vlaanderen heeft gekozen voor de oplossing van Nauta Connect. De bedrijfsmiddelen en sleutels worden beheerd via centrale software, de Connect software, die de CapLocker en KeyConductor aanstuurt. Gebruikers kunnen door middel van hun bestaande bedrijfspas, de middelen en sleutels ophalen en terugbrengen.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het sleutelbeheer software? Wij vertellen u graag meer over onze oplossingen.

Het sleutelmanagement systeem in de praktijk

De CapLocker is de intelligente locker die staat op een centrale plaats in het kantoorgedeelte, waar alle medewerkers vlot middelen kunnen ophalen. De KeyConductor is de elektronische sleutelkast en is geplaatst in de garage, waar de poolcar en deelfietsen zijn gestald.

“Na enkele maanden zijn gebruikers en beheerders zeer enthousiast over deze oplossing. Het is vlot in gebruik en de traceerbaarheid is optimaal. We zien elke dag nog meer toepassingen”, vervolgt Katrien Moens.

Ik wil graag meer informatie ontvangen over de elektronische sleutelkast

Naam(Vereist)
keyconductor-sleutelmanagement